Vill du bli ÅTERFÖRSÄLJARE och arbeta med våra böcker i din verksamhet?

Använd SMART planerings böcker som ett hjälpmedel till ditt företag och skapa samtidigt en unik produkt som passar ditt företags profil.

SMART planering har idag flera kunder som arbetar inom hälsa och friskvård (PT, gym, kostrådgivare m.fl.) Dessa företag har redan sett möjligheten med att använda böckerna i sin verksamhet. Detta är fantastiskt roligt såklart men inte bara för oss, utan även för deras klienter/kunder som får en anpassad produkt som kommer hjälpa dom att lättare nå sina mål. Samtidigt får du som coach ett bra och genomtänkt hjälpmedel som kommer underlätta ditt arbete.

Stora fördelar!

En stor fördel med att dina kunder/klienter har en bok att skriva ner sin kost och träning i är den gemensamma uppföljningen. Kunden skriver ner vad han/hon äter under veckan, vad dom har tränat och alla tankar/reflektioner som dykt upp. När klienten därefter tar med boken till nästa lektion för en gemensam uppföljning så får du som coach större koll på hur det går… och han/hon kan på ett enkelt sätt följa sitt program och se sin utveckling.

 

 

Dessa böcker lämpar sig väldigt bra för din PT-verksamhet. Följ enkelt upp dina klienters träning och kost under en 3-månaders period och se utvecklingen. Ett stort mervärde ges till kunden, samtidigt som det blir ett bra hjälpmedel för dig som coach. 

Skapa en unik produkt!

Om intresse finns så har vi även möjlighet att göra kundanpassade böckerna så att dom passar ditt företags profil. Detta skapar ett stort mervärde för dig som kund. Vi kan t.ex lägga loggan på baksidan av boken eller byta bild på framsidan. Har du ev. någon egen information om t.ex ditt företags produkter och tjänster som du vill komplettera med så är det också möjligt. Vi är öppna för förslag, kontakta oss så kommer vi fram till en lösning samt en offert.