SKAPA EN UNIK PRODUKT TILL DITT FÖRETAG

Använd SMART planerings böcker som ett hjälpmedel till ditt företag och skapa samtidigt en unik produkt som passar ditt företags profil.

SMART planering har redan idag flera företag som sett möjligheten med att använda böckerna i sin verksamhet, vilket är fantastiskt roligt! Dessa företag arbetar inte bara med träning, kost och hälsa och tänker använda böckerna som ett hjälpmedel till att motivera sina klienter. Utan det är även företag som vill ge dem till sin personal och sina kunder. Eller användas som giveaway på kundevent med ett hälso-tema.

Eftersom jag arbetar på ett tryckeri så kan jag göra kundanpassade böcker som passar ditt företags profil. Detta skapar ett stort mervärde för dig som kund. Jag kan t.ex lägga loggan på baksidan av boken eller byta bild på framsidan. Har du ev någon egen information om t.ex ditt företags produkter och tjänster som du vill komplettera med så är det också möjligt. Jag är öppen för förslag, kontakta mig så kommer vi fram till en lösning samt en offert.

MERVÄRDE

Beställer du 10 st eller fler av böckerna så har jag tagit fram kompletterande produkter som kommer skapa ett mervärde.

  • Visningsexempel

…som kan ligga framme så att dina klienter/kunder/gäster har något ex att bläddra i.

  • Exempelhäften

…som visar hur man kan använda böckerna och ger samtidigt konkreta exempel.

  • Beställningsblock

…som underlag till dig som är återförsäljare om du inte är på plats och kan ta emot en beställning.

…saknas det något? Hör av dig isåfall!

Några exempel på mina profilerade böcker… fler kommer!

RAMUDDEN

Innan jul blev jag kontaktad av ett företag som heter Ramudden som var intresserade av mina böcker till sin personal. Ramudden är ett uthyrningsföretag som tillhandahåller produkter och tjänster för dig som jobbar utmed vägarna både i Sverige, Finland, Norge och Estland. Deras filosofi är att alla som arbetar hos dom ska få möjlighet att utvecklas. Företaget satsar otroligt mycket på att deras personal ska må bra, både kroppsligt, hälsomässigt och mentalt.

Ramudden gör en enorm satsning som de kallar för Passion för Health. Tillsammans med bl.a en hälsocoach och en mental rådgivare ska de åka runt och motivera och hjälpa personalen till att få en hälsosammare livsstil. Till deras hjälp har de valt att arbeta med Matdagboken, vilket är helt galet roligt.

För att göra boken mer unik och passa till företagets profil ändrade vi om baksidan och la till loggan på framsidan. Fantastiskt roligt när företag satsar på sin personal och ser att mina böcker kan vara ett bra hjälpmedel för att motivera och inspirera till en bättre hälsa. Här kan du läsa mer om Ramuddens satsning, Passion for Health.

Läs mer

CROSSNATURE

Anna Markelin är en sann crossnature-fantast som brinner för att inspirera till aktiviteter och träning ute i skog och natur. Hon har valt att arbeta med Aktivitetsdagboken och för att den skulle passa hennes profil så bytte jag ut framsidan till ett av hennes egna foto som symboliserar rörelse och träningsglädje utomhus. Måste säga att den blev riktigt bra och jag hoppas att hon och hennes klienter kommer bli riktigt nöjda!
Att göra kundanpassade lösningar är fantastiskt roligt och jag ser fram emot att kunna göra många fler varianter på omslag. Men såklart med samma SMARTA innehåll!
Här kommer du till Crossnatures hemsida.

Läs mer

REHABMAGASINET

Rehabmagasinet har valt att arbeta med både Matdagboken och Aktivitetsdagboken och efter att ha fått en leverans på 10 + 10 böcker så hörde de av sig bara ett par dagar senare och ville ha en omgång till! Fantastiskt roligt när responsen blir så bra! Här kommer du till Rehabmagasinets hemsida.

Läs mer

ANNAS HÄLSOBYRÅ

Anna Ulvskog som driver Annas Hälsobyrå är inte bara en fantastiskt positiv person, duktig på att inspirerar om hälsa och att man ska må bra på många plan, utan hon är även min mentor genom ALMI-projektet. Ingen är gladare än jag över att hon ska leda mig igenom mitt första år som egenföretagare. Jag är också väldigt glad över att hon utan tvekan ville använda sig av mina böcker till sin egna verksamhet.
Anna träffar mycket folk i sitt yrke som vill må bra. Antingen med en skön massage, kostrådgivning eller genom att bli motiverade till att få en mer hälsosam livsstil. Mina böcker såg hon som ett naturligt och bra hjälpmedel och valde att beställa 10 st av varje bok. Detta gör att hon därmed får möjlighet att sätta sin logga på baksidan av böckerna. Jag får sälja flera böcker på samma gång och Anna får en unik produkt som är passar hennes företag. Att hon samtidigt kan tjäna en slant på mellanskillnaden är ju också kul!

Läs mer

the B-ROOM

Betty Wassenius som driver det populära boutique-gymmet the B-ROOM i Växjö är en stor förebild! Det är hos Betty som jag började att träna (på ett mer genomtänkt plan) och hon har följt mig på min resa genom åren. En resa som inte bara varit enkel och positiv.
Betty är en otroligt klok kvinna som inspirerar sina klienter till att träna SMART med kontinuitet och långsiktighet. Det är även hon som jag har att tacka för att jag vågade satsa på att starta företaget och dela med mig av mina böcker. Hon vet att det finns en efterfrågan på bra träningsdagböcker som ser till helheten och som lär dig planera, reflektera och få en kontinuitet i din träning… För planering är ju A och O om du vill få resultat, och det är Betty en stor förespråkare för!
Stolt över att mina böcker numera finns till försäljning på det fina gymmet the B-ROOM. Tveka inte att kontakta henne om du behöver en PT som ser DIG utifrån DINA behov och som lär dig lita på dig själv, att du klarar mycket mer är du tror. Där tror jag många med mig kan hålla med om att Betty är grym! Här kommer du till Bettys hemsida.

Läs mer