Här följer inspiration och länkar till bl.a artiklar & reportage som jag medverkat i och länkar till våra samarbetspartners. Jag har även länkat till företag/personer som har varit en inspiration för mig och som jag rekommenderar dig att besöka. Sidan kommer att uppdateras efter hand.

 

Reportage & utvärderingar

Reportage i Magazinet den 22 dec 2016

Reportage i Magazinet den 22 dec 2016

På sid 25-27 kan du läsa mer om vad det var som gjorde att jag skapade mina träning & kostdagböcker och därmed startade mitt företag SMART planering.

DietistElins utvärdering om Matdagboken

DietistElins utvärdering om Matdagboken

Här kan du läsa om när dietisten Elin gjorde en utvärdering om min Matdagbok. Tacksam över responsen och den positiva feedbacken. Följ gärna henne på instagram, en härlig tjej som skriver många kloka saker! @dietistelin

 


 

Deskbike® skrivbordscykel

Deskbike® skrivbordscykel

DESKBIKE® SKRIVBORDSCYKEL

Som ni förstått så är jag en stor förespråkare för att vi ska få till så mycket vardagsmotion som möjligt och mycket av den tid vi har på dygnet tillbringar vi faktiskt på jobbet. Jag arbetar som grafiker på ett tryckeri och även om jag rör mig flitigt mellan maskinerna så är det ett rätt så stillasittande jobb. Jag har dock vant mig vid att stå och jobba och gör det i 8 timmar, vilket har gjort att jag fått en bättre hållning och sluppit nackontet. Men att stå så många timmar är såklart inte optimalt det heller, utan det är variationen som gör mest nytta.
Strax innan jul fick jag möjlighet att prova en Deskbike® skrivbordscykel, och jag bara älskar den!
Jag får igång cirkulationen, det känns som jag rör på mig och jag får variation i mitt arbete. Även om man inte ska se det som en motionsform så känns det väldigt sunt och friskt och inte minst så tycker kunderna som kommer in att det ser lite skojigt ut att jag sitter och cyklar samtidigt som jag jobbar, vilket jag bjuder på! Jag fick även låna en ståplatta med dämpning som också är fantastiskt skön och en väldigt stor avlastning.
Så får ni möjlighet att prova en deskbike så gör det, den kostar inte mer än en vanlig kontorsstol och då känns ju det här betydligt sundare, eller hur?
Jag är grymt nöjd med deskbiken och vill ni veta mer så kontakta @tobbepetterssonmagott på FB eller läs mer på Ergoffs hemsida.

 


Mina favorit-poddar

Styrkebyrån

Styrkebyrån

En favorit-podd helt klart. Johanna Barvelid och Clara Fröberg är 2 otroligt kloka kvinnor som brinner för att tjejer ska lyfta tungt, bli starka och våga utmana sig själva. Dom pratar väldigt mycket teknik och nördar in sig på detaljer, vilket jag älskar!

Träningspodden

Träningspodden

Lovisa "Lofsan" Sandström och Jessica Almenäs är 2 inspirerande och kunniga kvinnor som pratar hälsa, träning, livsstil och allt där emellan på ett underhållande och lärorikt sätt. Jag har fått mycket tips och inspiration av dessa två.