SMART planering har flera olika böcker i sortimentet om du är intresserad av att skriva ner vad du äter i kombination med din träning. Vill du enbart fokusera på kosten så rekommenderar vi Matdagboken som är mer djupgående än de andra.

 

En MATDAGBOK för dig som vill / behöver fokusera mer på KOSTEN!

Boken för dig som först och främst behöver skapa en medvetenhet om vad du äter och hitta en hållbar livsstil.

Att skriva ner vad du äter är kanske inget du vill göra hela livet. Men om du under en period registrerar det du äter, skapar det ofta en stor medvetenhet om dig själv. Vilken dagsform du har och då se hur denna påverkar vilka kost-val du gör i vardagen. I våra kostdagböcker finns det inga pekpinnar utan tanken är att du själv ska bli medveten om vad du äter och göra val utefter dina mål och behov. 

Oavsett om du är en person som vill gå ner i vikt, gå upp i vikt eller bara få in nya hälsosamma vanor och rutiner är första steget att börja planera, reflektera och skapa en medvetenhet om vad du äter. Matdagboken kommer garanterat hjälpa dig att lyckas och göra det lättare för dig att nå dina mål!

Läs mer om boken och se exempel på hur du kan fylla i den.

 

Matdagbok 195:-/st

Matdagbok 195:-/st

Boken för dig som vill reflektera och skapa en medvetenhet om vad du äter. Lära dig att göra bra val och hitta en livsstil som håller i många år framöver, där allt är tillåtet men inte alltid.

SMART Matvecka 195:-/st

SMART Matvecka 195:-/st

Ett smart och praktiskt planeringsverktyg som du hänger direkt på kylskåpet med hjälp av magnet! Planera vad ni ska äta för att spara tid de dagar det är stressigt och fyll på med varor på inköpslistan efter hand. När det är dags att storhandla så river du enkelt av listan och ta med dig till butiken, smart, enkelt och tidsbesparande! 

 


Är du även intresserad av TRÄNING i kombination med din KOST?

SMART planering har skapat ytterligare 3 böcker som passar dig som tränar och som samtidigt vill hålla koll på vad du äter för att få ännu bättre resultat. 

Läs mer om böckerna under respektive flik och se exempel på hur man kan fylla i dom.

 

Kost & Träningsdagbok

Kost & Träningsdagbok

Boken för dig som vill skapa nya hållbara rutiner och som är redo att göra en fokuserad satsning under 3 månader. Planering, kontinuitet och bra mat är vägen till framgång.

Kost & Aktivitetsdagbok

Kost & Aktivitetsdagbok

Boken för dig som tränar mycket konditionsinriktad träning som t.ex löpning, cykling, skidåkning m.m. Ihop med ett fokus på kosten i 3 månader blir den här boken ett grymt verktyg.

Hälsodagbok

Hälsodagbok

Boken för dig som vill få balans i livet med kost, träning, rutiner, återhämtning och på ett enkelt sätt kunna ”checka” av dagen och vara nöjd med din prestation, litet som stort!

 

Beställ här!