PERSONLIG UTVECKLING!

Jag är en helt vanlig tjej som älskar att träna. Lyfta tunga vikter på gymmet, springa en runda emellanåt och gå långa promenader. Att träna och röra på mig är en viktig del av mitt liv. Jag vill såklart som alla andra, se ett resultat!

 

 


Att starta ett företag och våga ta steget att lämna ut mig själv och mina produkter är nog det läskigaste, det roligaste och absolut det mest utmanande jag någonsin gjort… och jag älskar det!

Böckerna har hjälpt mig i min personliga utveckling, både mentalt och fysiskt och jag hoppas att du också kommer få stor glädje av dem.

 

Om mig!

Periodvis har jag tränat 5-6 dagar i veckan, med dubbla pass emellanåt med förhoppning om att bli smal. Jag har testat det mesta med dieter och träningsformer. Fokus har alltid varit att få resultat och bli nöjd med mig själv och min spegelbild. För att komma dit så förutsatte jag två saker: Äta mycket mindre för att bli smalare och träna mycket mer för att bli vältränad. Jag reflekterade aldrig över hur dåliga förutsättningar jag gav kroppen då den inte fick tillräckligt mycket återhämtning, energi och stressfria perioder.

Böckerna skapades som en del av min personliga utveckling. Jag började reflektera och insåg att jag åt och sov alldeles för lite och stressade alldeles för mycket. Inte konstigt att jag aldrig blev riktigt nöjd med mig själv och min prestation. När jag väl sett sambanden och förstått hur viktig dagsformen är för resultatet så har jag fått en mycket större acceptans. Därmed har jag även blivit mycket snällare mot mig själv.
 
Eftersom jag älskar att planera, är bra på att strukturera och dessutom arbetar som grafiker på ett tryckeri blev det naturligt för mig att göra en personlig träningsdagbok utefter vad jag lärt mig. Samtidigt fantastiskt roligt att skapa en unik produkt på marknaden.
 
Att få dela med mig av mina böcker ser jag som en självklarhet. Jag hoppas att dom kommer bli ett bra hjälpmedel för alla er som vill få resultat med träningen och hitta en balans i livet. Men även för er som vill få in bra och hälsosamma rutiner i vardagen.

 

Armgång, en utmaning som jag klarade!

SMART planering

Jag som driver SMART planering heter Sara Karlsson och jobbar sedan flera år tillbaka på Eklundens grafiska i Växjö. Jag älskar mitt jobb och när jag dessutom kan kombinera det grafiska tillsammans med kost och träning så blir jag helt lycklig!

Att starta SMART planering är en utmaning som jag älskar. Jag får lära mig hur det är att ha ett företag. Lära mig att sälja och marknadsföra mina produkter och samtidigt utmana mig själv i att våga gå utanför min bekvämlighetszon. Det är exakt samma sak som att utvecklas i gymmet. Man måste utmana sig själv för att få resultat.

Tillsammans med min man Joakim har jag 2 härliga grabbar som älskar fotboll, innebandy och dataspel. Vi bor i en villa centralt i Växjö men köpte nyligen en sommarstuga på Oknö och trivs fantastiskt bra där. I stugan kommer vi nära naturen, vattnet och lugnet. Det ger oss som familj ett skönt miljöombyte och en livskvalitet på högsta nivå!

 

Ett härligt minne från en fin stund på Oknö.

 

Läs mer