S
MARTA Kost- & Träningsdagböcker för dig som vill få resultat med din träning. Bli medveten om vad du äter och som tydligt vill kunna se din utveckling och mäta dina framsteg!

Böckerna för dig som… vill bli bättre på / behöver lära dig / älskar att… PLANERA & STRUKTURERA!

Vi erbjuder SMARTA kost & träningsdagböcker för dig som vill kunna planera, sätta mål, få struktur och skapa en medvetenhet om vad du äter för att få ännu bättre resultat, oavsett vilken träningsform du utövar.

Vi har utgått från dig som tränar mestadels styrketräning som vill hålla koll på vilka övningar, vikter, antal reps/set m.m du gör på gymmet. Samt dig som tränar många olika typer av aktiviteter, som vill hålla koll på din träningsvolym, puls, tid, distans m.m. För att du ska känna igen dig är böckerna inom samma kategori likvärdiga, med eller utan fokus på kosten. Oavsett vad du tränar och vilket behov du har så finns det säkert en bok som passar dig.

Klicka på bilderna och läs mer om böckerna på respektive flik.

 

VÅRT SORTIMENT

Träningsdagböcker…

 

Tre böcker för dig som tränar mestadels STYRKETRÄNING... med eller utan kost-del

Böckerna passar dig som älskar att följa ett träningsprogram och som vill veta vilka vikter du ska lyfta på respektive dag för att lätt kunna följa din styrkeutveckling. Tränar du pulshöjande (eller någon annan typ av träningsform), finns det plats och möjlighet att logga även detta.

STORA Träningsdagboken 295:-/st

STORA Träningsdagboken 295:-/st

Boken för dig som är van att styrketräna och som vill få bra resultat med hjälp av att skriva ner vilka övningar, set & reps du gör på varje träningspass under en längre period.

Kost & Träningsdagbok 295:-/st

Kost & Träningsdagbok 295:-/st

Boken för dig som vill skapa nya hållbara rutiner och som är redo att göra en fokuserad satsning under 3 månader. Planering, kontinuitet och bra mat är vägen till framgång.

Träningsdagbok 195:-/st

Träningsdagbok 195:-/st

Boken för dig som gillar att följa ett träningsprogram och därmed ha en plan och ett mål med din styrketräning. Planera din träning, följ din plan och se din utveckling.

 


 

Två böcker för dig som tränar mestadels KONDITIONSINRIKTAT... med eller utan kost-del

Böckerna passar dig som älskar att träna många olika saker som t.ex löpning, cykling, skidåkning m.m. Passar även dig som tränar gruppträning, hemmaträning, enklare styrketräningspass eller t.ex yoga.

Kost & Aktivitetsdagbok 295:-/st

Kost & Aktivitetsdagbok 295:-/st

Boken för dig som tränar mycket konditionsinriktad träning som t.ex löpning, cykling, skidåkning m.m. Ihop med ett fokus på kosten i 3 månader blir den här boken ett grymt verktyg.

Aktivitetsdagbok 195:-/st

Aktivitetsdagbok 195:-/st

För dig som vill skriva ner och logga all din träning pass efter pass de dagar du tränar. Perfekt för dig som tränar varierat, oavsett om du springer, cyklar, styrketränar, simmar osv.

 

Fokus på kosten…

 

Boken för dig som vill/behöver fokusera mer på KOSTEN

Den här boken passar dig som vill skapa en medvetenhet om vad du äter för att få en hållbar livsstil. Oavsett om du är en person som vill gå ner i vikt, gå upp i vikt eller bara få in nya hälsosamma vanor och rutiner så passar den här boken dig.

Matdagbok 195:-/st

Matdagbok 195:-/st

Boken för dig som vill reflektera och skapa en medvetenhet om vad du äter. Lära dig att göra bra val och hitta en livsstil som håller i många år framöver, där allt är tillåtet men inte alltid.

 

Välbefinnande & Balans…

 

Boken för dig som vill få mer BALANS i livet

Boken som hjälper dig strukturera din vardag genom att göra medvetna val med kosten, planera din träning och motiveras till att röra på dig mer i vardagen och samtidigt få dig att reflektera över dagsformen och uppskatta det roliga som händer i vardagen.

Hälsodagbok 195:-/st

Hälsodagbok 195:-/st

Boken för dig som vill få balans i livet med kost, träning, rutiner, återhämtning och på ett enkelt sätt kunna ”checka” av dagen och vara nöjd med din prestation, litet som stort!

Må-gott-bok 40:-/st

Må-gott-bok 40:-/st

Ett litet häfte som kommer vara en bra start för dig till att skapa en medvetenhet, reflektera och en hjälp till att formulera ner dina mål och tankar för dagen. Anta utmaningen och ge dig själv två veckor där du verkligen fokuserar på frågorna i häftet och därmed lättare kan se det positiva som händer i vardagen.

 

Beställ här!