SMART planering har skapat fem olika böcker som passar dig som tränar mestadels styrketräning respektive mestadels konditionsinriktat eller någon annan typ av träning/aktivitet. Böckerna med kost-fokus räcker i 3 månader och i böckerna utan kost loggar du din träning pass för pass, inte varje dag. 

 

Tre TRÄNINGSDAGBÖCKER för dig som älskar STYRKETRÄNING!

Böckerna för dig som tränar mestadels STYRKETRÄNING, med eller utan fokus på kosten.

Ett av de viktigaste momenten för att få resultat med träningen är att använda dig av en träningsdagbok. Att skriva ner dina mål, ditt program och vilka övningar du ska göra under ett visst antal veckor skapar både trygghet och en kontinuitet och du kommer snabbt kunna se en styrkeutveckling.

SMART planering har skapat 3 böcker som passar dig som tränar mestadels styrketräning och som vill kunna hålla koll på vilka vikter, övningar och antal repetitioner du gör på gymmet. Som vill kunna mäta dina framsteg och samtidigt gillar att ha en plan med din träning. 

Läs mer om böckerna under respektive flik och se exempel på hur man kan fylla i dom.

 

STORA Träningsdagboken 295:-/st

STORA Träningsdagboken 295:-/st

Boken för dig som är van att styrketräna och som vill få bra resultat med hjälp av att skriva ner vilka övningar, set & reps du gör på varje träningspass under en längre period.

Kost & Träningsdagbok 295:-/st

Kost & Träningsdagbok 295:-/st

Boken för dig som vill skapa nya hållbara rutiner och som är redo att göra en fokuserad satsning under 3 månader. Planering, kontinuitet och bra mat är vägen till framgång.

Träningsdagbok 195:-/st

Träningsdagbok 195:-/st

Boken för dig som gillar att följa ett träningsprogram och därmed ha en plan och ett mål med din styrketräning. Planera din träning, följ din plan och se din utveckling.

 


Två träningsdagböcker för dig som tränar varierat och gillar många olika typer av PULSHÖJANDE AKTIVITETER!

Böckerna för dig som tränar mestadels KONDITIONSINRIKTAT, med eller utan fokus på kosten.

Oavsett om du springer, cyklar, styrketränar eller liknande så är det viktigt med planering och att göra en reflektion av passet. Att skriva ner vad du tränade, hur det gick och hur det kändes och därmed få det svart på vitt framför dig, gör att du får en tydlig överblick på din träning, dagsform och förutsättningar och du kan lätt gå tillbaka för att utvärdera och se utvecklingen.

SMART planering har skapat 2 böcker som passar dig som tränar mestadels konditionsinriktat
och som vill kunna hålla koll på dina tider, distanser, pulser för dina olika aktiviteter och samtidigt summera och se din träningsutveckling. Den passar även alldeles utmärkt för dig som tränar t.ex gruppträning, hemmaträning eller t.ex yoga.

Läs mer under respektive flik och se exempel på hur man kan fylla i dom.

 

Kost & Aktivitetsdagbok 295:-/st

Kost & Aktivitetsdagbok 295:-/st

Boken för dig som tränar mycket konditionsinriktad träning som t.ex löpning, cykling, skidåkning m.m. Ihop med ett fokus på kosten i 3 månader blir den här boken ett grymt verktyg.

Aktivitetsdagbok 195:-/st

Aktivitetsdagbok 195:-/st

För dig som vill skriva ner och logga all din träning pass efter pass de dagar du tränar. Perfekt för dig som tränar varierat, oavsett om du springer, cyklar, styrketränar, simmar osv.

 

Beställ här!