SMART planering har flera olika böcker i sortimentet om du är intresserad av att skriva ner vad du äter i kombination med din träning. Vill du enbart fokusera på kosten så rekommenderar vi Matdagboken som är mer djupgående än de andra. Vill du ha en bok som har ”lite av varje” rekommenderar vi Hälsodagboken. Den täcker in många positiva delar av livet för både din balans och ditt välbefinnande.


Boken för dig som vill få BALANS i livet med din mat, träning och vardagsmotion. 

För dig som vill MÅ GOTT i livet, få balans och vara nöjd med din prestation, litet som stort.

Alla människor är unika och alla har olika syn på vad som är ett balanserat liv. Och så måste det få vara. Du kan inte leva någon annans liv utan du måste känna efter vad som är viktigt för dig. Skapa dina förutsättningar för att må bra. Lättast att göra detta är genom struktur, planering och göra medvetna val. Att bryta en vana kan ibland vara knepigt. Men bara en liten justering, som t.ex att gå en promenad varje dag, gör att du lättare kan gå vidare mot större förändringar. Och man måste ju starta någonstans. SMART planering har skapat Hälsodagboken. Den passar dig som vill få balans i livet och som behöver göra en livsstilsförändring. Den hjälper dig planera och sätta dagliga mål på ett tydligt sätt. Men ger dig även möjlighet att se och uppskatta det som varit roligast och vad du är mest tacksam över. 

Läs mer om boken och se exempel på hur man kan fylla i den.

 

Hälsodagbok 195:-/st

Hälsodagbok 195:-/st

Boken för dig som vill få balans i livet med kost, träning, rutiner, återhämtning och på ett enkelt sätt kunna ”checka” av dagen och vara nöjd med din prestation, litet som stort!

Må-gott-bok 40:-/st

Må-gott-bok 40:-/st

Ett litet häfte som kommer vara en bra start för dig till att skapa en medvetenhet, reflektera och en hjälp till att formulera ner dina mål och tankar för dagen. Anta utmaningen och ge dig själv två veckor där du verkligen fokuserar på frågorna i häftet och därmed lättare kan se det positiva som händer i vardagen.

 

Beställ här!