Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling. I sortimentet har vi även böcker för hästar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

Miljöbild Hunddagböcker

Välkommen till Hunddagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där husse eller matte förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Är du uppfödare, har en butik eller driver egna hundkurser och vill bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

Bästsäljare

Här hittar du våra hunddagböcker för dig och din hund. Det finns olika varianter att välja beroende på om du vill ha för en eller två hundar samt vilken storlek du föredrar. Du kan också välja att få ett personligt omslag på dom stora böckerna. Klicka på bilderna för att läsa mer och se tydliga bilder på innehållet.

nyhet!

Lagom inför sommaren lanserar vi nu en helt ny bok för alla er som älskar att resa och uppleva nya platser oavsett om ni föredrar att tälta, bo i husvagn, husbil, stuga eller om ni hellre åker utomlands och bor på hotell… eller gör lite både ock.

Resedagboken/Campingboken passar dig som vill kunna dokumentera lite kort om vad ni gjorde på respektive resmål. Vilka restauranger ni besökte, speciella och minnesvärda upplevelser, vädret, omgivningen och vilka personer ni träffade som förgyllde resan. Detta för att på ett enkelt och roligt sätt skapa ett minne och samtidigt göra en summering om platser som ni kanske vill återvända till.

Bokens omslag går att få i två varianter och med olika titlar och bild (Resedagboken eller Campingboken). Inlagan är dock densamma, så välj själva vilken variant som passar ert behov bäst.

Boken räcker för 100 st resmål och kostar 195 kr/st