Rea!

STORA Träning/Hund, personlig

Det ursprungliga priset var: 345.00kr.Det nuvarande priset är: 300.00kr.

I STORA Träning/Hund har vi samlat allt du behöver för att enkelt och roligt registrera din och din hunds träning. Till skillnad från vår vanliga träningsdagbok så får du här fler träningspass,
extra anteckningssidor, banskisser och övningstrackers – allt för att göra din träningsplanering smidig och inspirerande. Gör gärna din bok mer personlig genom att ladda upp ett eget foto som omslag. Tänk på att bilden du laddar upp ska vara högupplöst och i liggande format.

Passar dig som:
Vill ha ett praktiskt verktyg för att planera träningar, reflektera över resultat och följa din hund/hundars utveckling på ett roligt och inspirerande sätt.

Produktinfo

Boken för dig som vill ha ett praktiskt verktyg för att planera träningar, reflektera över resultat och följa din hunds utveckling på ett roligt sätt. Oavsett om du siktar på tävling inom en specifik gren eller bara tränar för nöjes skull. Läs mer om boken här. Du bestämmer själv vilken bild du vill ha på framsidan genom att ladda upp ett valfritt foto och på så sätt göra den personlig bara för er.

STORA Träning/Hund med personligt omslag räcker för 130 pass (184 sidor i A5 storlek). Spiralbindning med skyddande plastomslag och kostar 345 kr/st. Leveranstid ca 1 vecka.

Smarta tillbehör

För att göra boken ännu mer komplett så rekommenderar vi att du kompletterar med ett 12-pack klisterflikar så att du snabbt hittar var i boken du är samt en riktigt bra bläckpenna med suddbart bläck inkl. refiller. Du kan köpa produkterna separat eller i ett tillbehörskit för 140 kr.

Klicka på bilden och läs mer om vårt smarta tillbehörskit.

Bläckpenna, refill och klisterflikar i 12-pack. Säljs som ett kit

Att tänka på när du laddar upp ditt foto:
  1. Bilden bör vara i liggande format och inte hårt beskuren (dvs för små marginaler runt om).
  2. Tänk på att det kommer en titel i nederkant på boken så undvik att motivet ligger för långt ner på fotot.
  3. Bilden bör vara högupplöst (gärna 300 dpi).

För att sammanfatta beställningen: Om/när du lägger en order så ger du SMART planering förtroendet att göra det bästa av materialet. Till exempel att justera och beskära bilden om det skulle behövas. Skulle inte fotot passa i mallen så kontaktar vi dig.

 

  • *Obligatoriskt
Artikelnr: 8015 Kategori: