Skip to main content
Logga SMART planering

Om Smart planering

Personlig utveckling

Jag har alltid älskat att träna och varit intresserad av vad jag äter. Testat de flesta dieter och provat många olika träningsformer med målet att gilla min spegelbild och vara nöjd och det har inte varit en helt enkel resa…tvärtom. 

Hur mycket jag än tränade och hur lite jag än åt så blev jag aldrig riktigt nöjd och började därför skriva ner, reflektera och ställa mig frågan vad det kunde bero på? Jag förstod rätt snabbt att jag åt och sov för lite och stressade alldeles för mycket (både på jobbet men även mental stress över att jag inte fick något resultat), och insåg hur viktig min dagsform och inte minst vardagsmotionen var, för att få resultat. 

Eftersom jag älskar att planera, är bra på att strukturera och dessutom arbetar som grafiker på ett tryckeri blev det naturligt för mig att göra en personlig träningsdagbok utefter vad jag lärt mig. Samtidigt fantastiskt roligt att skapa en unik produkt på marknaden.

Läs mer…

Att få dela med mig av mina böcker ser jag som en självklarhet. Jag hoppas att dom kommer bli ett bra hjälpmedel för alla er som vill få resultat med träningen och hitta en balans i livet. Men även för er som vill få in bra och hälsosamma rutiner i vardagen, som behöver bli lite snällare mot er själva och se det positiva i vardagen, litet som stort.

Jag som driver SMART planering heter Sara Karlsson och jobbar sedan flera år tillbaka på Eklundens grafiska i Växjö. Jag älskar mitt jobb och när jag dessutom kan kombinera det grafiska tillsammans med kost och träning så blir jag helt lycklig!

Böckerna skapades i första hand som en del av min personliga utveckling men som senare utvecklats till att bli ett företag med många böcker och ett brett sortiment, vilket är fantastiskt roligt!

Att starta SMART planering är en utmaning som jag verkligen älskar. Jag får lära mig hur det är att ha ett företag. Lära mig att sälja och marknadsföra mina produkter, träffa mycket folk och samtidigt utmana mig själv i att våga gå utanför min bekvämlighetszon. Det är exakt samma sak som att utvecklas i gymmet. Man måste våga utmana sig själv för att få resultat.

Att starta ett företag och våga ta steget att lämna ut mig själv och mina produkter är nog det läskigaste, det roligaste och absolut det mest utmanande jag någonsin gjort… och jag älskar det! Böckerna har hjälpt mig i min personliga utveckling, både mentalt och fysiskt och jag hoppas att du också kommer få stor glädje av dem.