Skip to main content
Logga SMART planering

Leverans och frakt

Här kan du läsa allt om leverans, frakt och betalningar för att se vilka villkor som gäller.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det för min vara att levereras?

Din order skickas samma dag, om beställningen görs innan kl 14 på en vardag. Kommer ordern in efter kl 14 eller på en helgdag, skickas den nästa vardag. Leveranstiden är normalt 1-4 arbetsdagar. Ditt paket skickas med Postnord och levereras direkt till din brevlåda.

Hur mycket kostar frakten?

Vid ett ordervärde på 0-599 kr tillkommer 59 kr i frakt.
Vid ett ordervärde på 600 kr eller mer är det FRI FRAKT!

Kan ni skicka varor utomlands?

Vi levererar till även till Finland & Danmark mot en extra avgift (125 kr).

Vilka betalsätt har ni?

Du kan betala med Swish, faktura, VISA, MasterCard eller internetbank.

Hur gör jag en reklamation?

Information om ångerrätt Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick och i originalförpackning. Ångerrätten gäller ej vid köp av produkter med personligt omslag eller vid köp av unikt framtagna böcker. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Information om pantsättning Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Om man vill betala med faktura, hur funkar det?

Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.