Skip to main content
Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling. I sortimentet har vi även böcker för hästar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens.

Miljöbild Hunddagböcker

Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

Välkommen till Hunddagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där husse eller matte förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Är du uppfödare, har en butik eller driver egna hundkurser och vill bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

träning

Håll koll på er träning & MAXA utvecklingen!

Produkter för dig som vill kunna dokumentera hundens utveckling och framsteg och som på ett roligt sätt vill ta er träning till nästa nivå!

Att kunna planera träningen och få en överblick på mängden träning, variationen på passen, vilan/återhämtningen och även hundens fysiska form är en förutsättning för att utvecklas och här har vi listat tre bra hjälpmedel som kommer ge dig full koll på era träningspass och underlätta er dagliga planering.

Går att användas separat eller alla ihop för dig som vill MAXA din utveckling!

Klicka på bilderna för att läsa mer!


tränarbok

En komplett bok för alla instruktörer!

Nu lanserar vi en helt ny bok som vänder sig till dig som är hundinstruktör, tränare eller liknande och som på ett enkelt sätt vill kunna planera innehållet i dina kurser, förenkla ditt arbete och samtidigt utveckla dig själv som instruktör.

Tränarboken för hund passar alla, oavsett om du håller kurser i grupp under flera veckor/tillfällen eller om du tränar privata ekipage under endast ett fåtal gånger. Välj själv om du vill beställa boken med ett neutralt omslag eller ett mer personligt. 

Tränarboken kostar nu 250 kr/st (ord. pris 295 kr) inkl. 12 st separata klisterflikar.

Klicka på bilderna ovan för att läsa mer och se fler sidor från boken!


tränarbok

Tränarboken för alla instruktörer!

Nu lanserar vi en helt ny bok som vänder sig till dig som är hundinstruktör, tränare eller liknande och som på ett enkelt sätt vill kunna planera innehållet i dina kurser, förenkla ditt arbete och samtidigt utveckla dig själv som instruktör.

Tränarboken för hund passar alla, oavsett om du håller kurser i grupp under flera veckor/tillfällen eller om du tränar privata ekipage under endast ett fåtal gånger. Välj själv om du vill beställa boken med ett neutralt omslag eller ett mer personligt. 

Tränarboken kostar nu 250 kr/st (ord. pris 295 kr) inkl. 12 st separata klisterflikar.

Klicka på bilderna ovan för att läsa mer och se fler sidor från boken!


flikar på köpet

När du beställer valfri tränarbok så får du med 12 stycken separata klisterflikar i behagliga färger till ett värde av 30 kr. 

För att underlätta och göra det enklare för dig som instruktör att bläddra i boken så skickar vi med separata klisterflikar som du enkelt monterar på valfri plats i boken. Flikarna går att återanvända och flytta runt och det går även att skriva på dem för att göra det tydligare var i boken du hittar rätt information om dina kurser/grupper.

Flikarna går att köpa separat för 30 kr/set

Finns det intresse att köpa in fler böcker samtidigt så att alla tränare får en egen bok så går det att anpassa utseendet med er profil och logga mm. Kontakta oss för mer information och en offert. 

träningskarta

Få en visuell överblick av er träning

Nu har vi tagit fram ett visuellt och enkelt verktyg för dig som tränar ihop med din hund och som vill få en bra överblick på hur veckorna ser ut beroende på säsong.

Kartan kommer hjälpa dig att hålla rätt fokus, bocka av antal träningspass och samtidigt hitta det positiva i din prestation. Vilket är viktigare än man kan tro! Träningskartan går att beställa separat, i 3-pack (för att täcka in hela året), eller som ett paket ihop med våra markeringspennor för att få en mer visuell bild på hur det går. Finns även en likvärdig variant om du har häst.

Träningskartan kostar nu 50 kr/ st (ord. pris 75 kr) och räcker i 4 månader.

tack!

personligt omslag

Alla våra böcker inom häst och hund går att få med ett personligt omslag och för att inspirera fler till att välja det här alternativet så hade det varit roligt om vi fick lov att använda era omslag i vår marknadsföring.

… så när du väljer att ladda upp ditt foto så finns det numera en fråga om det är ok för dig att vi använder oss av bilden på omslaget i våra sociala kanaler, exempelvis instagram eller Facebook. Du bestämmer helt själv och kryssar då bara i JA eller NEJ i alternativen. Vill du ange ditt användarnamn på instagram så taggar vi dig gärna om vi lägger ut ett inlägg på våra kanaler.

Tack på förhand! ❤️

Här ser ni några alternativ på personliga omslag från våra kunder.

Vårt sortiment av Hunddagböcker

Här hittar du våra hunddagböcker för dig och din hund. Det finns olika varianter att välja beroende på om du vill ha för en eller två hundar samt vilken storlek du föredrar. Du kan också välja att få ett personligt omslag på dom stora böckerna. Klicka på bilderna för att läsa mer och se tydliga bilder på innehållet.

Personligt omslag

Alla våra hunddagböcker går att få med ett personligt omslag (inte träning MINI). Du bestämmer själv vilken bild du vill ha på framsidan genom att ladda upp ett valfritt foto och på så sätt göra den personlig bara för er. Tänk på att bilden ska vara i liggande format så att den passar mallen på boken. Klicka på bilderna nedan för att beställa den bok som passar dig!

Se vårt breda sortiment

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom hund eller häst så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

träningsdagböcker

Hästdagböcker, vårt sortiment

Hästdagböcker

Matvecka och veckoplaneringsverktyg på kylskåpet miljöbild

Vardagsplanering

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden några gånger per år. Vi kommer alltså inte fylla din mailkorg med en massa nyhetsbrev utan endast då vi har några nyheter eller bra erbjudanden som kan passa dig. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick. 

Crop Image