Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling. I sortimentet har vi även böcker för hästar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

Miljöbild Hunddagböcker

Välkommen till Hunddagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där husse eller matte förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Är du uppfödare, har en butik eller driver egna hundkurser och vill bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

Är du redo för ett riktigt smart 2023?

– Det är vi!

Det känns superkul att få presentera tre (!) helt nya produkter i sortimentet som kommer bli ett bra verktyg för alla er som vill planera riktigt SMART under nästa år! 

Nedan ser ni alla våra nyheter och extra roligt är att dom kommer passa alla, oavsett om du vill planera för din egna kost, träning och vardag. Eller om du vill få ett bra verktyg för att hålla lite extra koll på exempelvis din hund eller häst.

Det alla produkter har gemensamt är att det är en stilren design med ett smart och genomtänkt upplägg och att dom är ett bra komplement till övriga produkter. Hoppas att du gillar´t 🖤


smart kalender 2023

Passar dig som på ett enkelt, roligt och strukturerat sätt vill kunna planera dina dagar för att få en bra översikt. Samtidigt som du kan bocka av och känna dig nöjd.

I boken finns det plats att skriva ner vad du ska göra under dagen, dina måsten och to-do´s, en enkel matplanering och inte minst, möjlighet att göra en kort reflektion över ditt mående och dagsform. Träning är också en viktig del i vardagen, oavsett om det är din egen eller den du gör tillsammans med din hund eller häst. 

SMART kalender kostar nu endast 250 kr/st (ord. pris 295 kr) och går att få med personligt omslag. Klicka här för att beställa med eget omslag! 


Väggkalendrar för 2023

– två varianter, vilken passar dig?

För ett tag sen fick ni önska om hur en perfekt väggkalender skulle se ut. Era fina svar ledde till att vi tog fram två varianter som fyller samma funktion men som passar olika målgrupper.

Båda kalendrarna har en stilren design och med ett smart och genomtänkt upplägg som kommer bli ett bra verktyg för din vardag ihop med din hund eller häst. Välj den som passar dig 🖤


väggkalender 2023

Alternativ nr 1 som vi kallar för “Väggkalender 2023” passar dig som älskar listor och som vill kunna bocka av dina to-do´s under månaden, få en tydlig överblick på din kost och träning och som gillar att sätta delmål på vägen. Väggkalendern 2023 kostar nu endast 235 kr/st (ord. pris 275 kr).

Klicka på bilderna nedan och läs mer om kalendern!

familjekalender 2023

Alternativ nr 2 som vi kallar för “Familjekalender 2023” kommer, precis som namnet säger, passa en familj (upp till 6 personer) som har olika tider/aktiviteter varje dag och där ni kan få en bra översikt på varandras aktiviteter. Funkar även klockrent om du vill använda den till din dagliga hund eller hästplanering. Familjekalendern 2023 kostar nu endast 235 kr/ st (ord. pris 275 kr). 

Klicka på bilderna nedan och läs mer om kalendern!

Köp våra nyheter till introduktionspris!

Vårt sortiment av träningsdagböcker

Här hittar du våra träningsdagböcker för dig och din hund. Det finns olika varianter att välja beroende på om du vill ha för en eller två hundar samt vilken storlek du föredrar. Du kan också välja att få ett personligt omslag på dom stora böckerna. Klicka på bilderna för att läsa mer och se tydliga bilder på innehållet.

Bästsäljare

Vi har ett brett sortiment så att du lätt ska kunna hitta din favorit, men självklart finns det några produkter som sticker ut och som många redan testat och verkar gilla. Nedan har vi listat dessa. Klicka gärna på bilderna för att läsa mer om produkterna, kanske blir det dina favoriter också?

Personligt omslag

Flera av våra böcker går att få med ett personligt omslag, vilket vi ser uppskattas av er. Att få en bild på sin egna hund är ju mycket roligare och ger ett mervärde. Nedan ser ni några exempel på böcker med eget omslag, visst är dom fina?!

Bonus till dig 🤍

Vi tycker det är jätteroligt att ge tillbaka till alla er som handlar flera smarta produkter vid samma tillfälle. Därför har vi nu tagit fram ett bonussystem.

Detta innebär att om du handlar över 500 kr får du välja en valfri bonusgåva på köpet utan extra kostnad (från en lista). Handlar du över 750 kr får du välja två produkter och kommer du över 1000 kr så får du välja tre produkter från vårt breda sortiment av utmaningar, listor och kartor.

Tveka inte att shoppa loss, ju mer du handlar desto mer får du tillbaka av oss. Hoppas att du hittar något som passar!

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

Se vårt övriga sortiment av smarta böcker

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom häst så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

Träningsdagböcker

Kostdagböcker sortiment

Kostdagböcker

Hästdagböcker, vårt sortiment

Hästdagböcker

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden några gånger per år. Vi kommer alltså inte fylla din mailkorg med en massa nyhetsbrev utan endast då vi har några nyheter eller bra erbjudanden som kan passa dig. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick.