Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling. I sortimentet har vi även böcker för hästar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hundar!

Våra hunddagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

Miljöbild Hunddagböcker

Välkommen till Hunddagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där husse eller matte förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Är du uppfödare, har en butik eller driver egna hundkurser och vill bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

Välkommen till Hunddagbok.se, en del av Smart Planering

Här hittar du våra hunddagböcker för dig och din hund. Det finns olika varianter att välja beroende på om du vill ha för en eller två hundar samt vilken storlek du föredrar. Du kan också välja att få ett personligt omslag på dom stora böckerna. Klicka på bilderna för att läsa mer och se tydliga bilder på innehållet.

målplanering

dagliga aktiviteter

UTMANING FÖR DIG OCH DIN Hund

Ibland kan det vara bra med en extra push och ”morot” i vardagen för att göra en förändring. Oavsett vad målet är så blir det visuellt att kunna bocka av dina dagar för att motivera dig att nå hela vägen fram.

Förslag på utmaning kan vara:

  • Träna på en specifik övning/moment varje dag.
  • Sova minst x antal timmar/natt.
  • Börja/sluta med något som du vill ha mer/mindre av i ditt liv.
  • Ge dig själv en komplimang varje dag.
  • Någon daglig aktivitet som tar dig och din hund er lite närmare ert mål.

En utmaning kan vara precis vad som helst, det är upp till DIG att bestämma! Beställ dem gärna i ett 4-pack så kan du utmana fler personer i din närhet under kommande 12 veckor 🖤 

Vilken utmaning skulle passa dig/och eller din hund?

sänkt pris

planera smart!

NU SÄNKER VI PRISET PÅ VÅRA KALENDRAR FÖR 2023!

Även om det känns som om tiden går väldigt fort så är det ändå många månader kvar på året och du kan få användning av våra kalendrar med datum för 2023 😉 Nu sänker nu priset på dessa och du betalar endast 100 kr/st. Beställ idag och planera SMART för resten av året! Det finns dock endast ett fåtal kvar så passa på!

Bästsäljare

Vi har ett brett sortiment så att du lätt ska kunna hitta din favorit, men självklart finns det några produkter som sticker ut och som många redan testat och verkar gilla. Nedan har vi listat dessa. Klicka gärna på bilderna för att läsa mer om produkterna, kanske blir det dina favoriter också?

Personligt omslag

Flera av våra böcker går att få med ett personligt omslag, vilket vi ser uppskattas av er. Att få en bild på sin egna hund är ju mycket roligare och ger ett mervärde. Nedan ser ni några exempel på böcker med eget omslag, visst är dom fina?!

Bonus till dig 🤍

Vi tycker det är jätteroligt att ge tillbaka till alla er som handlar flera smarta produkter vid samma tillfälle. Därför har vi nu tagit fram ett bonussystem.

Detta innebär att om du handlar över 500 kr får du välja en valfri bonusgåva på köpet utan extra kostnad (från en lista). Handlar du över 750 kr får du välja två produkter och kommer du över 1000 kr så får du välja tre produkter från vårt breda sortiment av utmaningar, listor och kartor.

Tveka inte att shoppa loss, ju mer du handlar desto mer får du tillbaka av oss. Hoppas att du hittar något som passar!

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

Se vårt övriga sortiment av smarta böcker

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom häst så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

Träningsdagböcker

Kostdagböcker sortiment

Kostdagböcker

Hästdagböcker, vårt sortiment

Hästdagböcker

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden några gånger per år. Vi kommer alltså inte fylla din mailkorg med en massa nyhetsbrev utan endast då vi har några nyheter eller bra erbjudanden som kan passa dig. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick.