Skip to main content
Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har flera varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens.

Hästdagböcker, vårt sortiment

 Vi har flera varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

Välkommen till Hästdagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där du som både hund och hästägare förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Beställ gärna böckerna med ett personligt omslag genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Vill du bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

träning

Håll koll på er träning & MAXA utvecklingen!

Produkter för dig som vill kunna dokumentera hästens utveckling och framsteg och som på ett roligt sätt vill ta er träning till nästa nivå!

Att kunna planera träningen och få en överblick på mängden träning, variationen på passen, vilan/återhämtningen och även hästens fysiska form är en förutsättning för att utvecklas och här har vi listat tre bra hjälpmedel som kommer ge dig full koll på era träningspass och underlätta er dagliga planering.

Går att användas separat eller alla ihop för dig som vill MAXA din utveckling!

Klicka på bilderna för att läsa mer!


tränarbok

Tränarbok för privata ryttare/ekipage

Nu lanserar vi en helt ny bok som vänder sig till dig som är tränare eller PT och som på ett enkelt sätt vill kunna samla all info om dina kunder och deras unika upplägg i en och samma bok.

Boken är indelad i 12 olika flikar där varje flik är dedikerad åt respektive ryttare/ekipage för att du enkelt ska kunna hitta deras information, underlätta din planering men också för att påminna dig om varje ryttares personliga mål och varför! Välj själv om du vill beställa boken med ett neutralt omslag eller personligt. 

Tränarboken för privata ekipage kostar nu 250 kr/st (ord. pris 295 kr) inkl. 12 st separata klisterflikar.

Klicka på bilderna ovan för att läsa mer och se fler sidor från boken!


tränarbok/grupp

Tränarbok för dig som har lektioner i grupp

Den här varianten vänder sig till dig som är ridlärare och som vill kunna planera dina lektioner i förväg, få en bra överblick på terminen och utveckla dig själv som instruktör.

Boken kommer passa alla som vill ha ett enkelt verktyg för att snabbt och smidigt kunna få ner info om dina  grupper, oavsett om du håller en lektion i veckan eller flera varje dag. Boken är indelad i 12 olika grupper och där varje grupp räcker för 20 lektionstillfällen vardera. Välj om du vill beställa den med ett neutralt omslag eller ett mer personligt.

Tränarboken för gruppträning kostar nu 250 kr/st (ord. pris 295 kr) inkl. 12 st separata klisterflikar.

Klicka på bilderna ovan för att läsa mer och se fler sidor från boken!


flikar på köpet

När du beställer valfri tränarbok så får du med 12 stycken separata klisterflikar i behagliga färger till ett värde av 30 kr. 

För att underlätta och göra det enklare för dig som instruktör att bläddra i boken så skickar vi med separata klisterflikar som du enkelt monterar på valfri plats i boken. Flikarna går att återanvända och flytta runt och det går även att skriva på dem för att göra det tydligare var i boken du hittar rätt information om dina grupper eller ryttare/ekipage. 

Flikarna går att köpa separat för 30 kr/set

Finns det intresse att köpa in fler böcker samtidigt så att alla tränare får en egen bok så går det att anpassa utseendet med er profil och logga mm. Kontakta oss för mer information och en offert. 

träningskarta

Få en visuell överblick av er träning

Nu har vi tagit fram ett visuellt och enkelt verktyg för dig som tränar ihop med din häst och som vill få en bra överblick på hur veckorna ser ut beroende på säsong.

Kartan kommer hjälpa dig att hålla rätt fokus, bocka av antal träningspass och samtidigt hitta det positiva i din prestation. Vilket är viktigare än man kan tro! Träningskartan går att beställa separat, i 3-pack (för att täcka in hela året), eller som ett paket ihop med våra markeringspennor för att få en mer visuell bild på hur det går. Finns även en likvärdig variant om du har hund.

Träningskartan kostar nu 50 kr/st (ord. pris 75 kr) och räcker i 4 månader.


tack!

personligt omslag

Alla våra böcker inom häst och hund går att få med ett personligt omslag och för att inspirera fler till att välja det här alternativet så hade det varit roligt om vi fick lov att använda era omslag i vår marknadsföring.

… så när du väljer att ladda upp ditt foto så finns det numera en fråga om det är ok för dig att vi använder oss av bilden på omslaget i våra sociala kanaler, exempelvis instagram eller Facebook. Du bestämmer helt själv och kryssar då bara i JA eller NEJ i alternativen. Vill du ange ditt användarnamn på instagram så taggar vi dig gärna om vi lägger ut ett inlägg på våra kanaler.

Tack på förhand! ❤️

Här ser ni några alternativ på personliga omslag från våra kunder.


Vårt sortiment av hästböcker

Vi har i dagsläget 4 olika böcker i sortimentet som du antingen använder separat eller tillsammans, beroende på vilka mål du har. Vi har även en Stalltavla för alla er som vill ha en snabb överblick på flera hästars träning och aktiviteter samtidigt. Och ett Stallschema så att det blir enkelt att hålla reda på vem/vilka som har ansvar för hästarnas skötsel och omvårdnad, dag för dag. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive produkt och se tydliga bilder på innehållet.

Personligt omslag

Alla våra hästböcker går att få med ett personligt omslag. Du bestämmer själv vilken bild du vill ha på framsidan genom att ladda upp ett valfritt foto och på så sätt göra den personlig bara för er. Tänk på att bilden ska vara i liggande format så att den passar mallen på boken. Klicka på bilderna nedan för att beställa den bok som passar dig!

team hästdagbok

Tjoho!!! Vill du bli ambassadör för våra produkter och ingå i Team Hästdagbok? … Nu letar vi efter 10 st positiva teamryttare som vill marknadsföra oss och kontinuerligt använda våra produkter.

Vad vi söker:

 • 10 st glada och positiva ryttare som antingen har egen häst/hästar eller som rider på ridskola och som vill kunna dokumentera er träning i en fysisk bok för att kunna följa utvecklingen.
 • Som har ett brett kontaktnät och ett större konto på sociala medier där det finns ett bra engagemang från följarna.
 • Gärna vara aktiv på tävlingar i valfria discipliner.
 • Inte vara sponsrad av liknande konkurrerande verksamhet.
 • Som värdesätter produktlojalitet.
 • Som är över 18 år.
 • Nån som förstår hur man når ut på sociala medier och inte har bot-följare och köpta likes.

Vad vi erbjuder: 

 • Ett förmånligt sponsorpaket med skräddarsydda produkter.
 • Generösa rabatter i webbshopen och förtur till nya produkter.
 • Möjlighet att kunna vara med och påverka innehållet i kommande nyheter och bli utvald att bli testperson.
 • En gruppchatt på instagram med alla i Team Hästdagbok där alla är peppande och delar med sig av idéer.
 • Tydligt avtal som skrivs under innan påbörjat samarbete.
 • Synlighet på våra sociala medier och hemsida.
 • Möjlighet att hålla egna giveaways av våra produkter.

Vi ser positivt på långvarigt samarbete och önskar i första hand någon som vill hänga med ett tag.
Är DU den vi söker eller känner du någon som skulle passa för ”jobbet”, skicka din ansökan till vår mail: info@smartplanering.se och presentera dig, din häst/hästar, dina mål och länk till dina sociala medier så återkommer vi om du blir utvald ♥️

Se vårt övriga sortiment av smarta böcker

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom hund så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

Träningsdagböcker

miljöbild matdagboken MINI

Kostdagböcker

Hunddagböcker vårt sortiment

Hunddagböcker

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden några gånger per år. Vi kommer alltså inte fylla din mailkorg med en massa nyhetsbrev utan endast då vi har några nyheter eller bra erbjudanden som kan passa dig. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick. 

Crop Image