Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har fyra varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har tre varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

Hästdagböcker, vårt sortiment

Välkommen till Hästdagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där du som både hund och hästägare förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Vill du bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

nyhet

Uppdaterad version av Hästdagboken!

Efter önskemål så har vi gjort några små justeringar i Hästdagboken för att göra den ännu bättre!

Tanken med hästdagboken är att den ska täcka in helheten i vardagen med både mående, agenda och aktiviteter och det gäller numera även din personliga träning. Att ta hand om dig själv och din kropp för att bli en ännu bättre ryttare är ofta något som glöms bort men i den uppdaterade versionen av Hästdagboken så kommer du få en liten daglig påminnelse om just detta. Du väljer själv om du vill använda den såklart.

En annan uppdatering är att du i slutet av boken kan utvärdera periodens uppsuttna och avsuttna mål och reflektera om det är något du skulle vilja göra annorlunda till nästa. Är det fortfarande samma mål som det var i början av boken eller har det ändrat sig på vägen?

utmaning

UTMANING FÖR DIG OCH DIN HÄST

Ibland kan det vara bra med en extra push och ”morot” i vardagen för att göra en förändring. Oavsett vad målet är så blir det visuellt att kunna bocka av dina dagar för att motivera dig att nå hela vägen fram.

Förslag på utmaning kan vara:

 • Träna på en specifik övning/moment varje dag.
 • Sova minst x antal timmar/natt.
 • Börja/sluta med något som du vill ha mer/mindre av i ditt liv.
 • Förbereda matlådor.
 • Ge dig själv en komplimang varje dag.
 • Någon daglig aktivitet som tar dig lite närmare ditt mål.

En utmaning kan vara precis vad som helst, det är upp till DIG att bestämma! Beställ dem gärna i ett 4-pack så kan du utmana fler personer i din närhet under kommande 12 veckor 🖤 

Vilken utmaning skulle passa dig/och eller din häst?

sänkt pris

Ett SMART Stallschema!

Nu sänker vi priset på Stallschemat för 2023 men det är endast ett par kvar i lager så passa på! 

Passar alla som vill få en visuell överblick och som snabbt vill kunna se vem som har ansvar för dagens fodringar samt in och utsläpp, detta för att enklare kunna planera dagarna och fördela uppgifterna. Schemat passar alla, oavsett storlek på stall och antal hästar.

Stallschemat finns även som en neutral variant och är en perfekt kombo ihop med Stalltavlan. Därför har vi satt ihop ett prisvärt paket som vi kallar för Stallfavoriter. Klicka på knapparna för att läsa mer.

Ord. pris 225 kr nu endast 100 kr/st


Vårt sortiment av hästböcker

Vi har i dagsläget 4 olika böcker i sortimentet som du antingen använder separat eller tillsammans, beroende på vilka mål du har. Vi har även en Stalltavla för alla er som vill ha en snabb överblick på flera hästars träning och aktiviteter samtidigt. Och ett Stallschema så att det blir enkelt att hålla reda på vem/vilka som har ansvar för hästarnas skötsel och omvårdnad, dag för dag. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive produkt och se tydliga bilder på innehållet.

Personligt omslag

Alla våra hästböcker går att få med ett personligt omslag. Du bestämmer själv vilken bild du vill ha på framsidan genom att ladda upp ett valfritt foto och på så sätt göra den personlig bara för er. Tänk på att bilden ska vara i liggande format så att den passar mallen på boken. Klicka på bilderna nedan för att beställa den bok som passar dig!

team hästdagbok

Tjoho!!! Vill du bli ambassadör för våra produkter och ingå i Team Hästdagbok? … Nu letar vi efter 10 st positiva teamryttare som vill marknadsföra oss och kontinuerligt använda våra produkter.

Vad vi söker:

 • 10 st glada och positiva ryttare som antingen har egen häst/hästar eller som rider på ridskola och som vill kunna dokumentera er träning i en fysisk bok för att kunna följa utvecklingen.
 • Som har ett brett kontaktnät och ett större konto på sociala medier där det finns ett bra engagemang från följarna.
 • Gärna vara aktiv på tävlingar i valfria discipliner.
 • Inte vara sponsrad av liknande konkurrerande verksamhet.
 • Som värdesätter produktlojalitet.
 • Som är över 18 år.
 • Nån som förstår hur man når ut på sociala medier och inte har bot-följare och köpta likes.

Vad vi erbjuder: 

 • Ett förmånligt sponsorpaket med skräddarsydda produkter.
 • Generösa rabatter i webbshopen och förtur till nya produkter.
 • Möjlighet att kunna vara med och påverka innehållet i kommande nyheter och bli utvald att bli testperson.
 • En gruppchatt på instagram med alla i Team Hästdagbok där alla är peppande och delar med sig av idéer.
 • Tydligt avtal som skrivs under innan påbörjat samarbete.
 • Synlighet på våra sociala medier och hemsida.
 • Möjlighet att hålla egna giveaways av våra produkter.

Vi ser positivt på långvarigt samarbete och önskar i första hand någon som vill hänga med ett tag.
Är DU den vi söker eller känner du någon som skulle passa för ”jobbet”, skicka din ansökan till vår mail: info@smartplanering.se och presentera dig, din häst/hästar, dina mål och länk till dina sociala medier så återkommer vi om du blir utvald ♥️

Bonus till dig 🤍

Vi tycker det är jätteroligt att ge tillbaka till alla er som handlar flera smarta produkter vid samma tillfälle. Därför har vi nu tagit fram ett bonussystem.

Detta innebär att om du handlar över 500 kr får du välja en valfri bonusgåva på köpet utan extra kostnad (från en lista). Handlar du över 750 kr får du välja två produkter och kommer du över 1000 kr så får du välja tre produkter från vårt breda sortiment av utmaningar, listor och kartor.

Tveka inte att shoppa loss, ju mer du handlar desto mer får du tillbaka av oss. Hoppas att du hittar något som passar!

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

Se vårt övriga sortiment av smarta böcker

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom hund så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

Träningsdagböcker

miljöbild matdagboken MINI

Kostdagböcker

Hunddagböcker vårt sortiment

Hunddagböcker

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden några gånger per år. Vi kommer alltså inte fylla din mailkorg med en massa nyhetsbrev utan endast då vi har några nyheter eller bra erbjudanden som kan passa dig. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick.