Logga SMART planering

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har fyra varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har tre varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

Hästdagböcker, vårt sortiment

Välkommen till Hästdagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där du som både hund och hästägare förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Vill du bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

nyhet

Uppdaterad version av Stalltavlan!

Efter önskemål så har vi gjort några justeringar i Stalltavlan så att den blir ännu bättre och mer anpassad till dig som älskar hästar.

Stalltavlan ska vara enkel att använda och passa alla. I den uppdaterade versionen har vi ändrat något på vilka aktiviteter som finns förinskrivna och numera är det dessa: vila, rehab, uteritt, dressyr, hoppning, longering/tömkörning och markarbete. Som tidigare finns det även plats att skriva egna aktiviteter för en mer unik tavla. En annan nyhet är att du numera kan fylla i längden på passet för att snabbt se hästens träningsbehov och status.

Stalltavlan passar alla, oavsett om du har 1-5 hästar eller oavsett inriktning av gren inom sporten. Klicka på bilden och läs mer om tavlan!

Är du redo för ett riktigt smart 2023?

– Det är vi!

Det känns superkul att få presentera tre (!) helt nya produkter i sortimentet som kommer bli ett bra verktyg för alla er som vill planera riktigt SMART under nästa år! 

Nedan ser ni alla våra nyheter och extra roligt är att dom kommer passa alla, oavsett om du vill planera för din egna kost, träning och vardag. Eller om du vill få ett bra verktyg för att hålla lite extra koll på exempelvis din hund eller häst.

Det alla produkter har gemensamt är att det är en stilren design med ett smart och genomtänkt upplägg och att dom är ett bra komplement till övriga produkter. Hoppas att du gillar´t 🖤


smart kalender 2023

Passar dig som på ett enkelt, roligt och strukturerat sätt vill kunna planera dina dagar för att få en bra översikt. Samtidigt som du kan bocka av och känna dig nöjd.

I boken finns det plats att skriva ner vad du ska göra under dagen, dina måsten och to-do´s, en enkel matplanering och inte minst, möjlighet att göra en kort reflektion över ditt mående och dagsform. Träning är också en viktig del i vardagen, oavsett om det är din egen eller den du gör tillsammans med din hund eller häst. 

SMART kalender kostar nu endast 250 kr/st (ord. pris 295 kr) och går att få med personligt omslag. Klicka här för att beställa med eget omslag! 


Väggkalendrar för 2023

– två varianter, vilken passar dig?

För ett tag sen fick ni önska om hur en perfekt väggkalender skulle se ut. Era fina svar ledde till att vi tog fram två varianter som fyller samma funktion men som passar olika målgrupper.

Båda kalendrarna har en stilren design och med ett smart och genomtänkt upplägg som kommer bli ett bra verktyg för din vardag ihop med din hund eller häst. Välj den som passar dig 🖤


väggkalender 2023

Alternativ nr 1 som vi kallar för “Väggkalender 2023” passar dig som älskar listor och som vill kunna bocka av dina to-do´s under månaden, få en tydlig överblick på din kost och träning och som gillar att sätta delmål på vägen. Väggkalendern 2023 kostar nu endast 235 kr/st (ord. pris 275 kr).

Klicka på bilderna nedan och läs mer om kalendern!

familjekalender 2023

Alternativ nr 2 som vi kallar för “Familjekalender 2023” kommer, precis som namnet säger, passa en familj (upp till 6 personer) som har olika tider/aktiviteter varje dag och där ni kan få en bra översikt på varandras aktiviteter. Funkar även klockrent om du vill använda den till din dagliga hund eller hästplanering. Familjekalendern 2023 kostar nu endast 235 kr/ st (ord. pris 275 kr). 

Klicka på bilderna nedan och läs mer om kalendern!

Köp våra nyheter till introduktionspris!

Vårt sortiment av hästböcker

Vi är glada att kunna presentera en helt ny del av SMART planering. En del som kommer uppskattas av alla er hästägare som letar efter en riktigt bra träningsdagbok för dig och din häst. Vi har i dagsläget 4 olika böcker i sortimentet som du antingen använder separat eller tillsammans, beroende på vilka mål du har. Vi har även en Stalltavla för alla er som vill ha en snabb överblick på flera hästar samtidigt. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive bok och se tydliga bilder på innehållet.

Personligt omslag

Alla våra hästböcker går att få med ett personligt omslag. Du bestämmer själv vilken bild du vill ha på framsidan genom att ladda upp ett valfritt foto och på så sätt göra den personlig bara för er. Tänk på att bilden ska vara i liggande format så att den passar mallen på boken. Klicka på bilderna nedan för att beställa den bok som passar dig!

team hästdagbok

Tjoho!!! Vill du bli ambassadör för våra produkter och ingå i Team Hästdagbok? … Nu letar vi efter 10 st positiva teamryttare som vill marknadsföra oss och kontinuerligt använda våra produkter.

Vad vi söker:

 • 10 st glada och positiva ryttare som antingen har egen häst/hästar eller som rider på ridskola och som vill kunna dokumentera er träning i en fysisk bok för att kunna följa utvecklingen.
 • Som har ett brett kontaktnät och ett större konto på sociala medier där det finns ett bra engagemang från följarna.
 • Gärna vara aktiv på tävlingar i valfria discipliner.
 • Inte vara sponsrad av liknande konkurrerande verksamhet.
 • Som värdesätter produktlojalitet.
 • Som är över 18 år.
 • Nån som förstår hur man når ut på sociala medier och inte har bot-följare och köpta likes.

Vad vi erbjuder: 

 • Ett förmånligt sponsorpaket med skräddarsydda produkter.
 • Generösa rabatter i webbshopen och förtur till nya produkter.
 • Möjlighet att kunna vara med och påverka innehållet i kommande nyheter och bli utvald att bli testperson.
 • En gruppchatt på instagram med alla i Team Hästdagbok där alla är peppande och delar med sig av idéer.
 • Tydligt avtal som skrivs under innan påbörjat samarbete.
 • Synlighet på våra sociala medier och hemsida.
 • Möjlighet att hålla egna giveaways av våra produkter.

Vi ser positivt på långvarigt samarbete och önskar i första hand någon som vill hänga med ett tag.
Är DU den vi söker eller känner du någon som skulle passa för ”jobbet”, skicka din ansökan till vår mail: info@smartplanering.se och presentera dig, din häst/hästar, dina mål och länk till dina sociala medier så återkommer vi om du blir utvald ♥️

Bonus till dig 🤍

Vi tycker det är jätteroligt att ge tillbaka till alla er som handlar flera smarta produkter vid samma tillfälle. Därför har vi nu tagit fram ett bonussystem.

Detta innebär att om du handlar över 500 kr får du välja en valfri bonusgåva på köpet utan extra kostnad (från en lista). Handlar du över 750 kr får du välja två produkter och kommer du över 1000 kr så får du välja tre produkter från vårt breda sortiment av utmaningar, listor och kartor.

Tveka inte att shoppa loss, ju mer du handlar desto mer får du tillbaka av oss. Hoppas att du hittar något som passar!

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

Se vårt övriga sortiment av smarta böcker

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom hund så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

Träningsdagböcker

miljöbild matdagboken MINI

Kostdagböcker

Hunddagböcker vårt sortiment

Hunddagböcker

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden några gånger per år. Vi kommer alltså inte fylla din mailkorg med en massa nyhetsbrev utan endast då vi har några nyheter eller bra erbjudanden som kan passa dig. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick.