böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har fyra varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

böcker för dig som älskar hästar!

Våra hästdagböcker är för dig som vill kunna regga er träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hästens. Vi har tre varianter av hästdagböcker att välja på. Allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål och en bok för er som tävlar. Alla böcker går fint att använda ihop om man vill eller separat. I sortimentet har vi även böcker för hundar och för oss människor, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

Hästdagböcker, vårt sortiment

Välkommen till Hästdagbok.se, en del av Smart Planering

I flera år har vi jobbat fram så att vi numera har ett brett sortiment av kost & träningsdagböcker för ALLA och vi älskar det! Men varför begränsa sig till människor när det finns så många fyrbenta vänner därute där du som både hund och hästägare förhoppningsvis också skulle se fördelar av att ha en riktigt bra träningsdagbok att jobba med! Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Vill du bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

nyhet

Nu lanserar vi ridskoleboken!

Boken för dig som i dagsläget inte har egen häst men som ändå vill hålla koll på din träning för att bli bättre och utvecklas inom sporten.

Passar dig som vill kunna dokumentera dina lektioner under året för att på ett roligt sätt följa utvecklingen i kombination med en detaljerad målplanering. Använder du boken kontinuerligt så får du en tydlig överblick på era pass, dagsform och förutsättningar. Och du kan lätt gå tillbaka för att utvärdera och jämföra terminer och därmed tydligare se alla framsteg.

Boken räcker för ett år (om du rider 1 pass i veckan) och kostar 165 kr/st. JUST NU  endast 130 kr/st. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Klicka på bilden och läs mer om boken!

Ridskoleboken Nyhet

nyhet

Reflektionsbok MINI!

Boken för dig som på ett enkelt, strukturerat och roligt sätt vill kunna reflektera över det positiva som händer i vardagen. Utan att det känns svårt eller jobbigt.

Passar dig som vill eller behöver fokusera på det positiva som du gör i vardagen, litet som stort! Boken blir ett fint komplement till alla våra hästböcker.

Boken räcker i 12 veckor och kostar 165 kr/st. JUST NU endast 130 kr/st. Klicka på bilden och läs mer om boken!

Reflektionsbok MINI Nyhet

Vårt sortiment av hästböcker

Vi är glada att kunna presentera en helt ny del av SMART planering. En del som kommer uppskattas av alla er hästägare som letar efter en riktigt bra träningsdagbok för dig och din häst. Vi har i dagsläget 4 olika böcker i sortimentet som du antingen använder separat eller tillsammans, beroende på vilka mål du har. Vi har även en Stalltavla för alla er som vill ha en snabb överblick på flera hästar samtidigt. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive bok och se tydliga bilder på innehållet.

Personligt omslag

Alla våra hästböcker går att få med ett personligt omslag. Du bestämmer själv vilken bild du vill ha på framsidan genom att ladda upp ett valfritt foto och på så sätt göra den personlig bara för er. Tänk på att bilden ska vara i liggande format så att den passar mallen på boken. Klicka på bilderna nedan för att beställa den bok som passar dig!

Bonus till dig 🤍

Vi tycker det är jätteroligt att ge tillbaka till alla er som handlar flera smarta produkter vid samma tillfälle. Därför har vi nu tagit fram ett bonussystem.

Detta innebär att om du handlar över 500 kr får du välja en valfri bonusgåva på köpet utan extra kostnad (från en lista). Handlar du över 750 kr får du välja två produkter och kommer du över 1000 kr så får du välja tre produkter från vårt breda sortiment av utmaningar, listor och kartor.

Tveka inte att shoppa loss, ju mer du handlar desto mer får du tillbaka av oss. Hoppas att du hittar något som passar!

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

Se vårt övriga sortiment av smarta böcker

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom hund så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Träningsdagböcker sortiment

Träningsdagböcker

miljöbild matdagboken MINI

Kostdagböcker

Hunddagböcker vårt sortiment

Hunddagböcker

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden via mail. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick.