Skip to main content
Logga SMART planering

Våra olika samarbeten

Jag är otroligt stolt över våra samarbeten och det finns inget roligare än när jag får möjlighet att skapa unika böcker som blir ett bra verktyg för just ditt företag. Nedan presenterar jag några samarbeten där jag tagit fram unika produkter som bara finns hos kunden direkt. Jag fyller på listan efter hand så att du kan få inspiration till att se vilka möjligheter det finns för ett framtida samarbete.

Min vision är att du (som t.ex gymägare) ser möjligheter att ta fram en egen bok med ert företags profil och sälja dessa till era medlemmar. Förslagsvis Kost & Träningsdagboken och den STORA träningsdagboken är två böcker som man skulle kunna utgå ifrån och göra utefter era önskemål.

Är du intresserad av att ta fram en bok som passar ditt koncept? Kontakta mig för mer info så hittar vi garanterat en bra lösning!

Jag ser fram emot ett bra samarbete! / Sara

Samarbete med Joina

Joina är en tävling med målet att förbättra sin hälsa. Tillsammans med andra deltagare stöttar och motiverar deltagarna varandra mot det gemensamma målet, och samlar poäng som kan omvandlas till rabatter och presentkort hos deras samarbetspartners!

Tillsammans har vi skapat unika produkter för deras deltagare och koncept. Produkter som vi tror och hoppas kommer bli bra verktyg under resan och underlätta planeringen för kommande veckor. Både för att få kontinuitet i träningen och hjälpa deltagarna att hålla fokus på sitt mål. Deltagarna kommer få välja mellan att köpa endast boken eller tillsammans med roliga och motiverande verktyg så att resan mot målet blir så mycket enklare!

Joina har ett unikt koncept som passar dig som motiveras till att tävla mot dig själv och sporras av att nå ett mål på en kortare period. Läs mer om upplägget på deras hemsida. Vill du läsa mer om deras våra produkter kan du läsa om dom här.

Joina Startpaket

samarbete med BUC Sports & Health

Ett fantastiskt roligt samarbete som jag inlett är ihop med grymma @buc_platini som den 1 augusti kommer starta upp ett helt nytt koncept @buc2013.se i Sundbyberg, med fokus på helhetshälsa!

Tillsammans har vi tagit fram en helt unik bok som kommer hjälpa deras deltagare att ta sig till en annan nivå! Boken är gjord så att man ska använda den varje dag under 20 veckor där alla dagar är med olika fokus (blandat mellan styrka, hiit, kondition, rörlighet och yoga mm)! Deltagarna får coachning hela vägen och dom kommer utvecklas både fysiskt och mentalt under den här tiden, vilket gör att det såklart blir lite extra kul att ha sin resa dokumenterad i en bok. Den unika boken passar om man följer deras helhetskoncept men dom har såklart även ”vanliga” klienter som kommer få möjlighet att köpa sig en riktigt bra träningsdagbok, anpassad för både styrka och kondition.

Otroligt glad, stolt och tacksam över förtroendet att skapa dessa böckerna till @buc2013.se och jag ser fram emot ett långt och bra samarbete framöver. Läs mer om konceptet på deras hemsida, det verkar vara ett grymt roligt upplägg med massor av gemenskap och galet mycket träningsglädje.

BUC Träningsdagbok Puls & Styrka

samarbete med Peppkampen

Marita Thorell som driver Peppkampen har sedan flera år tillbaka använt sig av vår Kost & Träningsdagbok till sina deltagare och numera har vi även tagit fram en bok för funktionell träning. Peppkampen är en 14-v lång utmaning där deltagarna äter enligt periodisk fasta, undviker sånt som inte gör hälsan gott exempelvis bakverk, snacks och alkohol och peppar varandra i en gemensam Facebookgrupp. Böckerna som vi har skapat är anpassade till Peppkampens koncept med fokus på att varje dag motiveras till att göra bra val med kosten, se till att följa sitt ätfönster och motiveras till att träna mer. Böckerna kommer bli ett bra verktyg för deras resa och många av deltagarna får jättefina resultat efter dessa 14 veckor. Böckerna säljs endast via Maritas hemsida och där hittar du även all info om hur utmaningen funkar.

Peppkampen Kost & träningsdagbok Crossfit