Rea!

Träningsdagbok för kost, puls & styrka

Det ursprungliga priset var: 295.00kr.Det nuvarande priset är: 250.00kr.

En komplett Träningsdagbok för kost, puls & styrka!

Vi har förbättrat vår tidigare version av Puls & Styrka och anpassat den för alla som älskar träning i kombination med en hälsosam kost. Den uppdaterade versionen är utformad för dig som tränar regelbundet, flera gånger i veckan, och vill kunna registrera din träning under 20 veckor. Genom att följa din utveckling på ett enkelt och roligt sätt, blir den här boken ett perfekt verktyg för dig som tränar mot ett specifikt mål. Eller för dig som vill få en tydlig översikt över din träning och kost för att underlätta din vardag.

Passar dig som:
Tränar flera gånger i veckan och som samtidigt vill kunna planera din kost för att orka prestera och nå de resultat du önskar.

Produktinfo

Titeln på den här boken är Träningsdagbok, 20 veckor med kost, puls & styrka. Och precis som det låter så täcker den in helheten under en längre period. Boken passar alla oavsett träningsform och nivå. Du använder den dagligen för att på så sätt skapa en kontinuitet och ökad medvetenhet om vad du äter och tränar.

Om boken:

Varje vecka börjar med en grovplanering av dina måltider och träningspass, vilket hjälper dig att hålla fokus och underlätta din vardag. Du kan också skriva ner om du vill ha något extra veckomål, eller något som utmanar dig.

Dag för dag fyller du i vilken typ av träning du utför, vare sig det är kondition, styrketräning eller vardagsmotion. Reflektera över din dagsform, vikt, och dokumentera vad du har ätit. Du kan antingen göra det i förväg eller sammanfatta på kvällen. Även om du inte tränar varje dag kan du använda utrymmet för att anteckna andra viktiga händelser.

Vikten är inget du måste hålla koll på dagligen. Men om du väljer att väga dig regelbundet, lär du dig förstå viktvariationer och hur de påverkas av kost, träning och andra faktorer. På så sätt blir vågen ett effektivt verktyg för att nå dina mål.

Varje vecka kan du sedan reflektera över hur det gått. Vad har fungerat bra, hur har din kost, träning, sömn och stressnivåer sett ut, och vad är du mest stolt över? Du har 20 veckor på dig att nå dina mål och varje vecka är ett litet steg på vägen.

Träningsdagboken för kost, puls & styrka räcker för totalt 140 st träningspass, dvs 20 veckor (184 sidor i A5 storlek). Spiralbindning samt skyddande plastomslag och kostar 295 kr.

Smarta tillbehör

För att göra boken ännu mer komplett så rekommenderar vi att du kompletterar med ett 12-pack klisterflikar så att du snabbt hittar var i boken du är samt en riktigt bra bläckpenna med suddbart bläck inkl. refiller. Du kan köpa produkterna separat eller i ett tillbehörskit för 140 kr.

Klicka på bilden och läs mer om vårt smarta tillbehörskit.

Bläckpenna, refill och klisterflikar i 12-pack. Säljs som ett kit