Kost & tränings-
dagböcker för ALLA!

Vi tänker att alla är unika och gillar olika saker, så därför har vi valt att satsa på ett brett sortiment av träningsdagböcker så att du ska kunna hitta den bok som passar dig bäst. Välj böcker för träning, kost, hälsa och välbefinnande eller praktiska motivationsverktyg och hälsokartor som gör att resan mot ditt mål blir så mycket roligare! I sortimentet har vi även böcker för hundar och hästar, blanda som du vill och hitta dina favoriter! I sortimentet har vi även böcker för hundar och hästar, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

Kost & tränings-
dagböcker för ALLA!

Vi tänker att alla är unika och gillar olika saker, så därför har vi valt att satsa på ett brett sortiment av träningsdagböcker så att du ska kunna hitta den bok som passar dig bäst. Välj böcker för träning, kost, hälsa och välbefinnande eller praktiska motivationsverktyg och hälsokartor som gör att resan mot ditt mål blir så mycket roligare. I sortimentet har vi även böcker för hundar och hästar, blanda som du vill och hitta dina favoriter!

Miljöbild böcker från smart planering

Välkommen till SMART planering

En riktigt bra träningsdagbok kommer peppa dig att vilja utvecklas, ge det där lilla extra och den kommer göra att du lättare når dina mål. Vi gillar att skapa riktigt bra böcker till människor med olika intressen och behov, för tanken med en bra dagbok är att den ska bli ditt bästa verktyg för att få resultat, skapa en medvetenhet och göra så att du tydligare ser dina framsteg, både stora och små. En riktigt bra träningsdagbok kommer peppa dig att vilja utvecklas, ge det där lilla extra och den kommer göra att du lättare når dina mål.

Vi erbjuder FRI FRAKT om du beställer för minst 600 kr och BONUSGÅVA på köpet om du beställer över 500/750 resp 1000 kr. Klicka på kategorierna nedan och se vårt breda sortiment!

Äntligen sommar!

Nu kör vi igång med vår smarta Julikalender!

Du hittar nya fina erbjudanden varje dag under hela Juli månad, missa inte detta!

För tredje året i rad så öppnar vi upp vår kalender som är fylld med unika erbjudanden från vårt breda sortiment. Du öppnar luckorna genom att klicka på dagens lucka nedan, eller så kan du se dem i storyn på instagram. Följ oss gärna där för att ta del av ännu mer bonusmaterial under varje lucka. 

Hoppas att du hittar en lucka som passar dig och det gäller att passa på, erbjudandet gäller endast fram till midnatt samma dag.

Njut av sommaren!

Introduktionserbjudande på våra hästdagböcker
door-Lucka nr 1
door-Lucka nr 2
door-Lucka nr 3
door-Lucka nr 4
door-Lucka nr 5
door-Lucka nr 6
door-Lucka nr 7
door-Lucka nr 8
door-Lucka nr 9
door-Lucka nr 10
door-Lucka nr 11
door-Lucka nr 12
door-Lucka nr 13
door-Lucka nr 14
door-Lucka nr 15
door-Lucka nr  16
door-Lucka nr 17
door-Lucka nr 18
door-Lucka nr 19
door-Lucka nr 20
door-Lucka nr 21
door-Lucka nr 22
door-Lucka nr 23
door-Lucka nr 24
door-Lucka nr 25
door-Lucka nr 26
door-Lucka nr 27
door-Lucka nr 28
door-Lucka nr 29
door-Lucka nr 30
door-Lucka nr 31

Bonus till dig 🤍

Vi tycker det är jätteroligt att ge tillbaka till alla er som handlar flera smarta produkter vid samma tillfälle. Därför har vi nu tagit fram ett bonussystem.

Detta innebär att om du handlar över 500 kr får du välja en valfri bonusgåva på köpet utan extra kostnad (från en lista). Handlar du över 750 kr får du välja två produkter och kommer du över 1000 kr så får du välja tre produkter från vårt breda sortiment av utmaningar, listor och kartor.

Tveka inte att shoppa loss, ju mer du handlar desto mer får du tillbaka av oss. Hoppas att du hittar något som passar!

”When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance”

Nyheter

Vi är glada att kunna presentera en helt ny del av SMART planering. En del som kommer uppskattas av alla er hästägare som letar efter en riktigt bra träningsdagbok för dig och din häst. Vi har i dagsläget 3 olika böcker i sortimentet som du antingen använder separat eller tillsammans, beroende på vilka mål du har. Vi har även en Stalltavla för alla er som vill ha en snabb överblick på flera hästar samtidigt. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive bok och se tydliga bilder på innehållet.

Hunddagböcker

Böcker för dig som vill kunna regga er gemensamma träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. Vi har flera varianter av hunddagböcker att välja på, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och träning. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling. Klicka på bilderna för att läsa mer om våra hunddagböcker!

Se vårt breda sortiment

Vi har ett brett sortiment av träningsdagböcker för ALLA! För oavsett om du väljer att träna styrketräning på gymmet, ett pass i boxen eller kör hemmaträning. Eller om du är en person som gärna drar på dig löparskorna och hellre springer en runda, då har vi böcker för er! Men vi har även smarta böcker för ditt välbefinnande och balans i livet, kost och vardagsplaneringen och peppande verktyg för att du snabbare ska nå dina mål. Har du dessutom hund eller häst så har vi böcker även för er! Klicka på bilderna och läs mer om vårt breda sortiment och hitta DINA favorit! 

Miljöbild Hunddagböcker

Hunddagböcker

Hästdagböcker som miljöbild

Hästdagböcker

Matvecka och veckoplaneringsverktyg på kylskåpet miljöbild

Vardagsplanering

Nyhetsbrev

Få tips och erbjudanden via mail. Du kan välja att avfölja utskicken när du vill. Din mailadress kommer inte att delas med tredje part eller användas för något annat än dessa mailutskick.